de groene kaai
Andreas Vesaliuslaan 4
2980 Sint-AntoniusGSM-nummer:
0476 36 17 89

http://www.degroenekaai.be


  Voormiddag Namiddag

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
 
Wij aanvaarden volgende betalingsmiddelen
   


SECTOR
 feestzalen

FEESTZAAL - BLOEMEN ATELIER 

Creatief – Apart – Persoonlijk – Relax – Geniet – Floraal – Feest

De groene kaai is een smaakvol ingerichte multifunctionele ruimte, waar florale workshops gegeven worden en welke u ook kan afhuren voor uw vergaderingen of feesten.

  • Florale workshops

Gans het jaar door worden er creatieve workshops georganiseerd met bloemen of andere vegetatieve materialen. Deze workshops zijn voor iedereen toegankelijk en na een ontspannende avond, voorzien van een hapje en een drankje, ga je naar huis met je zelfgemaakte creatie! En geen nood, de groene kaai zorgt voor alle materialen, u hoeft zelf niets mee te brengen

Voor groepen vanaf 8 personen kan je zelf een tijdstip kiezen ( overdag en s’avonds ) en de workshop mee je eigen persoonlijke touch geven!

Drie maal per jaar ( september – november- februari ) is er een open dag waarop alle workshops van het komende seizoen worden voorgesteld.

lees meer

  • Bloemwerk voor gelegenheden

Het creatief bloemenatelier van florist Goedele Verheyen verzorgt op bestelling al uw bloemwerk. Hierbij gaat Goedele steeds uit van uw wensen en uw budget, en geeft hier haar persoonlijke touch aan mee.

Huwelijken, grafwerk of decor creaties worden ze vooraf uitvoerig besproken om net dat tintje meer te geven.

Ook voor bedrijven is de groene kaai uw partner in de aankleding van uw ontvangstruimte of voor de verzorging van uw relatie geschenken.

Lees meer

  • Verhuur van feestruimte

De ruimte van de groene kaai kan gehuurd worden voor al uw feesten waar een persoonlijk tintje voorop staat. Met de grote en volledig voorziene open keuken, een aparte lounge hoek, gekoelde drank, heerlijke Taeymans Expresso en een mooi gedekte tafel bij aankomst rest u enkel nog zelf te feesten en te genieten.

Betreffende catering bent u volledig vrij, maar graag adviseren we u bij de keuze van een traiteur of kok, dit wanneer u zelf niet aan het koken zou willen gaan.

Voor een ‘eetfeest’ ligt het maximum rond de 50 personen, hebt u eerder een soort receptie in gedachten, ligt het maximum op ca. 80 personen.

Lees meer

  • Verhuur van vergaderruimte

Indien u als bedrijf of als privé organisatie op zoek bent naar een vergaderruimte met een relaxte uitstraling heeft de groene kaai u zeker wat bieden!

Een tafelvergadering of cursus kan tot ca. 30 personen. Dit ook met de mogelijkheid in verschillende groepjes te werken. Een voordracht ( met enkel stoelen) kan tot ca. 40 personen. Snel internet, een vaste geluidsinstallatie en professionele projectie zijn standaard voorzien.

Ook voor een productvoorstelling, tentoonstelling, bedrijfsfeest of klantendag denken we graag met u mee!

Voor vergaderingen en cursussen kan de ruimte per dagdeel gehuurd worden. Bij een volledige dag kan er voor een gepaste broodjes lunch gezorgd worden.

Kortom, u vergadert en de groene kaai zorgt voor de rest in een eigen, persoonlijke en huiselijke sfeer.

Denk je aan een combinatie van vergaderen en een florale workshop, contacteer ons voor de mogelijkheden.

Lees meer

 

verhuur van sfeervolle Feest en vergaderzaal  (2/09/2018 -  2/09/2020)
Vraag onze feest- en vergaderbrochure! Vanaf heden aparte formules voor feesten, recepties en vergaderingen.
  verhuur van sfeervolle Feest en vergaderzaal

Te huur in Zoersel : sfeervolle feest- en vergaderzaal (10 tot 80 personen) . Voor al uw activiteiten en feesten waar een eigen persoonlijk tintje voorop staat! meer info op wwww.degroenekaai.be of bel 0476/361.789

Vraag onze feest- en vergaderbrochure! Vanaf heden aparte formules voor feesten, recepties en vergaderingen.   Workshops bloemschikken in Zoersel

Nieuwe Pasen - Lente - Zomer workshops bloemschikken in de groene kaai ! Check het aanbod op www.degroenekaai.be

Gans het jaar door worden er in de groene kaai in Zoersel creatieve workshops georganiseerd met bloemen of andere vegetatieve materialen. Deze florale workshops in Zoersel zijn voor iedereen toegankelijk en na een ontspannende avond, voorzien van een hapje en een drankje, ga je naar huis met je zelfgemaakte creatie ! En geen nood, de groene kaai zorgt voor alle materialen, u hoeft zelf niets mee te brengen. Voor groepen vanaf 8 personen kan je zelf een tijdstip kiezen ( overdag en s'avonds ) en de workshop mee je eigen persoonlijke touch geven ! Drie maal per jaar ( september – november- februari ) is er een open dag waarop alle workshops van het komende seizoen worden voorgesteld.
Naam
E-mail
Tel
Opmerking

Goedele Verheyen
Zaakvoerder / Florist
0476/361.789